Lokal produktion

Arkitektegnet

Tidsløst design

Moodspace er et nyt, innovativt koncept - skabt til vores kunder.

Moodspace

Signment har udviklet et nyt, innovativt koncept til vores kunder. ’Mood space’.

’Mood space’, er et inspirerende loungeområde til dine kunder, kollegaer og ansatte.

Med Mood space har vi forsøgt at skabe et rum, som er indbydende, afslappende og hyggeligt at tage plads ved. Med udgangspunkt i adfærdsdesign formår vi at skabe rammerne for dine kunder, besøgende, dine ansatte og dig selv.
’Mood space’ vil give lysten til at slå sig ned og blive hængende til dén ekstra kop kaffe.
Det banebrydende koncept ’Mood space’, bliver designet til netop din virksomhed – hvad enten det er en dametøjsforretning, bilforhandler, et kontor eller en hotelkæde – uanset størrelse.

Nogle at de nøgleord vi arbejder med, når vi udvikler en ’Mood space’, er at det skal være tiltrækkende, inspirerende og komfortabelt. I vores samfunds travle og hektiske hverdag, hvor tid er det dyrebareste vi har, er ordet ”vente” blevet et negativt ladet ord. Det har vi fjernet fra vores ’Mood space.’ Vi er fuldt med tiden og redefineret det klassiske ”venteværelse”. Du vil ikke længere føle du spilder tiden, mens du venter.

’Moodbox’ bliver tydeliggjort i rummets omgivelser, uden at stjæle fokus fra virksomheden. Den vil være implementeret naturligt, men afgrænset og i rød tråd med virksomheden.

Designmæssigt, kan de variere enormt meget – vi har standard varianter, men der er også rig mulighed for at få den speciel designet i samarbejde med vores dygtige indretningsarkitekter.

Som du nok kan se, er mulighederne uendelig, men for at få lidt faste rammer har vi inddelt ’Mood space’ i 3 størrelser, så vi kan tilpasse dem til netop jeres behov og type virksomhed. Kun fantasien sætter grænser.

Small:

En lille ’Mood space’ kan være alt mellem 1 – 10 kvm. Den kan indeholde alt efter målgruppens behov, så om det er 10 kvm legerum, en lille lounge man kan drikke kaffe i eller en arbejdsstation – vigtigst af alt er at du føler dig mødt af en stemning og ikke føler du spilder din tid.

Medium:

En mellem ’Mood space’ vil oftest være placeret i en virksomhed med forholdsvist mange kvm, og den vil typisk variere mellem 10-30 kvm. Denne vil kunne indeholde en lounge, som kan rumme flere mennesker, flere miljøer og evt. til forskellige formål. Så om det er bordfodbold, caféområde, et casino eller et stort sanserum til børn. You name it.

Large:

En stor ’Mood space’ kan være alt fra 30 kvm og indtil du ikke har flere kvm. Denne ’Mood space’ har til formål at invitere mange mennesker til enten hangouts, møder eller aktiviteter på flere etager. Kun fantasien sætter grænser. Visionen med den helt store ’Mood space’ er at skabe liv, gode energier og her er der plads til kreativitet og innovative løsninger.

Arkitektur

Vi kigger på dine behov, og laver den bedste løsning til dig.

Custom løsninger

Unikke custom løsninger, der opfylder de funktionelle krav.

Moodspace

Et nyt, innovativt koncept - skabt til vores kunder.

Møbler

Klassiske, men moderne, made-to-order møbler med nordiske detaljer.

Tilmeld vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen