Lokal produktion

Arkitektegnet

Tidsløst design

Mødebord

Kontakt for pris

  • Beskrivelse
  • Gratis levering

Signments arkitekttegnede mødebord, passer med sit klassiske design ind i alle miljøer, og fungere derfor som både spisebord, arbejdsbord eller afsætningsbord. Derudover er det ideelt til udstillinger i enten butiks og eller hotelindretninger. Bordet rummer 6-8 siddepladser og er perfekt til at løfte looket i enten hjemmet eller på kontoret.

Det unikke i det her design er den slanke og lange bordplade som gør at bordet har et elegant udtryk og en fleksibel funktionalitet.

Levering er gratis for alle danske ordrer.

Produktet kan ikke bestilles online. Kontakt os for pris og bestilling.

Kontakt os

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Designer

Christian Mansa

Standardfarver

Nero
Mushroom
Castoro Ottawa

Standardmål

H 72 cm, B 70 cm, L 240 cm

FENIX NTM® & NTA® LAMINAT

Med FENIX NTM® & NTA® LAMINAT vil du opleve en mat, blød og smuk overlade. Grundet den matte overflade, har bordpladen en lav refleksionsgrad. Dette betyder, at der stort set ikke efterlades fingeraftryk og du vil opleve at materialet er utrolig slidstærk.

Hvis der skulle komme en lille ridse i laminaten, har du mulighed for at fjerne denne ridse med melaminsvamp og strygejern. Derudover har Fenix laminat antibakterielle egenskaber, da den er lukket i overfladen.

Med FENIX NTM® & NTA® LAMINAT som farvekort er det nemt at skabe et individuelt og personligt udtryk for dit produkt.

FORBO FURNITURE LINOLEUM

Med FORBO FURNITURE LINOLEUM får du et materiale, som er co2 neutralt. Materialet er et 100% naturprodukt, som er produceret af genanvendelige naturmaterialer.

Du vil opleve, at FORBO FURNITURE LINOLEUM er af høj kvalitet, utrolig holdbart og fleksibelt. Den er velegnet til at designe elegante og holdbare løsninger med et flot og individuelt udtryk.

Møbler og inventar beklædt med linoleum får et flot, mat skær og er lette at vedligeholde. Hvis du vælger FORBO FURNITURE LINOLEUM og tidens farvekort, gør vi det nemt for dig at skabe en personlig og behagelig arbejdsstation for dig eller for dine ansatte.

Tilmeld vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen