Lokal produktion

Arkitektegnet

Tidsløst design

Skrivebord U

Kontakt for pris

  • Beskrivelse
  • Detaljer
  • Gratis levering

Ergonomisk arkitekttegnet hæve/sænke skrivebord, med et slankt og lækkert design. Hæve/sænke funktionen giver mulighed for sund afveksling mellem siddende og stående arbejde, hvor du nemt kan bruge tastaturet på bordpladen til at justere skrivebordets højde. Kan også fås i specielle mål og farver.

• Huludskæring til ledninger
• Kabelbakke
• Valgfri designløsninger der skærmer rod/ledninger
• Indbygget metalbakke
Levering er gratis for alle danske ordrer.
Ryd

Designer

Christian Mansa

Standardfarver

Nero
Mushroom
Castoro Ottawa

Overflader

Laminat
Linoleum

Standardmål

B 150 cm og D 70cm

Skræddersyet til dine behov

Giv dit kontor eller kontorområde et personligt præg, ved at designe dit skrivebord. Bordet kommer i flere farve og materiale varianter for både stel og bordplade. Derudover kan du selv vælge om kanten på bordet skal være i vores elegante krydslimet birkefinér, der sikrer både et smukt udseende og en holdbar konstruktion.

Det klassisk danske design i rene linjer, giver bordet mulighed for at passe ind i mange forskellige miljøer, indretninger og stemninger.

Skrivebordet er et elegant og praktisk bord, som findes i forskellige farver med både Linoleum og laminat overflade.

Hvis man ønsker andre farver eller specialmål, så kontakt os. alt kan lade sig gøre.

FENIX NTM® & NTA® LAMINAT

Med FENIX NTM® & NTA® LAMINAT vil du opleve en mat, blød og smuk overlade. Grundet den matte overflade, har bordpladen en lav refleksionsgrad. Dette betyder, at der stort set ikke efterlades fingeraftryk og du vil opleve at materialet er utrolig slidstærk.

Hvis der skulle komme en lille ridse i laminaten, har du mulighed for at fjerne denne ridse med melaminsvamp og strygejern. Derudover har Fenix laminat antibakterielle egenskaber, da den er lukket i overfladen.

Med FENIX NTM® & NTA® LAMINAT som farvekort er det nemt at skabe et individuelt og personligt udtryk for dit produkt.

FORBO FURNITURE LINOLEUM

Med FORBO FURNITURE LINOLEUM får du et materiale, som er co2 neutralt. Materialet er et 100% naturprodukt, som er produceret af genanvendelige naturmaterialer.

Du vil opleve, at FORBO FURNITURE LINOLEUM er af høj kvalitet, utrolig holdbart og fleksibelt. Den er velegnet til at designe elegante og holdbare løsninger med et flot og individuelt udtryk.

Møbler og inventar beklædt med linoleum får et flot, mat skær og er lette at vedligeholde. Hvis du vælger FORBO FURNITURE LINOLEUM og tidens farvekort, gør vi det nemt for dig at skabe en personlig og behagelig arbejdsstation for dig eller for dine ansatte.

Tilmeld vores nyhedsbrev

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen